«

Loulou

Veelgestelde vragen

LouLou is een app om eenvoudig dingen af te spreken en datums te prikken, rechtstreeks in WhatsApp!

Wat is LouLou?

LouLou is een applicatie voor iOS en Android waarmee gebruikers eenvoudig dingen kunnen afspreken en datums kunnen prikken, rechtstreeks in WhatsApp. LouLou integreert in je bestaande groepsgesprekken, en zonder registratie. Hierdoor kun je binnen 5 seconden stemmen en gelijk weer verder met je chat!


Wanneer gebruik je LouLou?

LouLou is een handige tool om te kijken; Wie is welke dag op kantoor? Wie gaat er volgende week donderdag mee naar de bioscoop? Wat willen jullie vanavond eten? Welke datum komt jullie het beste uit voor een etentje?


Hoe werkt LouLou?

Een persoon maakt via de LouLou applicatie een LouLou aan. Hij of zij stelt een vraag als "Wanneer gaan we naar de bioscoop?" en geeft een aantal dagen als mogelijke antwoorden. Vervolgens opent de applicatie direct WhatsApp waarna de LouLou in het gesprek geplakt moet worden.


Antwoord geven

Iedereen in het groepsgesprek klikt vervolgens op de link, waarna de unieke pagina geopend wordt. Met één klik kan er gestemd worden, en iedereen in de groepschat kan direct live meekijken. Met de Whatsapp knop kan je snel weer terug naar het Whatsapp gesprek.


Zie hoe LouLou werkt